CURSUS

POOLS

NEDERLANDS

                                  HOME

 

Bernadett verzorgt taalcursussen Nederlands en Pools voor particulieren, bedrijven en instellingen. De cursussen zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Het is essentieel om op de werkvloer goed met elkaar te kunnen communiceren! Hierdoor ontstaat een beter wederzijds begrip, wat ten goede komt aan de werksfeer. Dit voorkomt extra kosten als gevolg van een gebrekkige communicatie.

Het is mogelijk om uw Poolse medewerkers in korte tijd de basiskennis van de Nederlandse taal bij te brengen.

Wilt u zaken doen met Poolse bedrijven? Indien u Pools spreekt, gaan er vele deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven. U kunt zelf op een praktische manier de basis van de Poolse taal leren waarbij de woordenschat kan worden aangepast aan uw bedrijf en/of instelling.

De overheid stimuleert de deelname aan cursussen met een scholingsaftrek voor bedrijven. Vraag uw belastingadviseur om nadere informatie.

          Wat biedt Bernadett extra?

-          Cursus en lesmateriaal worden aangepast aan uw wensen

-          Flexibele lestijden, zowel binnen als buiten kantooruren, de start en duur van de cursus wordt in overleg bepaald

-          Les op locatie, u verspilt zodoende geen tijd en geld aan reizen

-          Les in kleine groepen of individueel, meer aandacht voor de individuele student en diens specifieke leertempo. Dit bevordert de lengte van het leertraject

-          Geen overhead, dus lage kosten